Актуално


Безплатни часове по английски език

Безплатни часове по английски език

Безплатни часове по английски език за деца до края на м. Август в МОЛ Варна

Езиков център Berlitz  съвместно с Мол Варна разработиха забавна програма по английски език за деца. До края на месец август, всеки понеделник и петък от 18:00 часа, различни деца на възраст от 4 до 7 години, могат да участват абсолютно безплатно, след предварително записване, в  часовете по английски език, които се провеждат на етаж 3 в Мол Варна.  Двама от най-добрите преподаватели от престижната езикова школа, ще занимават групи от по 10 малчугани, които ще участват в различни интерактивни игри с образователен характер.

Темите на уроците са разнообразни и всеобхватни, от животните в джунглата, любимите игри до различните професии на възрастните. Вече осем седмици децата оцветяват, рисуват, танцуват и пеят. Безплатна пица и други лакомства са осигурени за участниците, в края на отворените часове по английски, от търговските обекти на територията на Мол Варна.

Децата, които започват изучаването на чужд език в ранна възраст развиват естествено произношение, по-необременени са и в голяма степен се облагодетелстват от образователното обогатяване, сочат проучванията на международно признатия езиков център Berlitz.


За повече информация:
Ваня Попова
Мениджър Комуникации и Събития
Мол Варна
Тел. 052 578 789
Моб. 0882 028 882

Коментари

1
курсове по английски за деца цени
2015-08-05

За децата е много важно да имат възможност от ранна възраст да се запознаят с новата култура и а английския език. Курсовете по английски за деца трябва да са изградени адекватно и да не са много скъпи. Това по-скоро влияя на родителите!