Актуално


Детски празник с игри, лакомства и награди

Детски празник с игри, лакомства и награди

Най-сладкият детски празник навърши юбилейните 5 години. Пет години незабравим смях, шоколадово-сладоледени емоции и детско творчество, щедро разпръскващо своите лъчи от сцената на „Най-сладкият ден“.

И тази година популярният културен форум ще предостави подиума си на най-талантливите варненски деца, а ние ще се радваме на умението им да творят и представят своя чист и неподправен талант в песни, танци и картини, а всичко това ще се случи от 10.30 до 19.00 часа, на 31.05.2014 г. /събота/, мястото отново е сцена „Амфитеатър”, в Морската градина на Варна. Превърналата се в традиция празнична фиеста отново ще събере хилядна публика, продължавайки да радва малчуганите с многобройни игри, забавни томболи и сладки награди и всичко това вече пета година се случва с помощта на партньори, спонсори и дарители.  Това което прави този празник уникален, е факта че вече пета година успяваме да осигурим много лакомства, подаръци и награди, не само за децата които представят таланта си от сцената на „Най-сладкият ден“ /тази година техният брой е близо 860/, а и поради факта, че  почти всички малчугани от публиката биват наградена с много подаръци и сладки изкушения.  През целия ден ще има много интересни съпътстващи мероприятия – традиционното надяждане с шоколадови шишчета, придружено с шоколадови ръчички върху „паното на Радостта“, новост е сътворяването на платно от детски рисунки със специални боички, детски боди арт /деца ще рисуват деца/, игри за публиката и цели две томболи от които спечелилите ще получат много предметни награди от училищна екскурзия, до блокчета и моливи за рисуване, ваучери за отстъпки в книжарници и детски заведения, шоколадови изненади, торти, кроасани, а почти всяко дете ще получи балонче, бутилка с вода, сладолед или пакет зрънчо.

Ние организаторите благодарим за съдействието на Община Варна, която всяка година предоставя терена за щурия детския купон. Изказваме своята голяма благодарност за спомоществователство на много организации и варненски фирми, които са причината „Най-сладкият ден“ да се случва вече пет поредни години и хиляди варненски деца да бъдат зарадвани със сладки награди и много подаръци.
Благодарим за традиционната подкрепа на сладоледи Algida, Екотой, МОЛ Варна, Метро, пицария Тримата мускетари, Фул кетъринг, сладкарница Крамер, Party DJ’s, гризки Зайо байо и Парти Джак. Тази година ни подкрепиха и - Generali, ЧДГ „Цветни песъчинки“, Офис МВ /канцеларски материали/, книжарница Сиела, Алестра тур, Аквахит, води Savina, детски център Мама и аз, Вип бебе, Транстриумф, рекламен център Рейн, Ласия, болница Темелкови, Крисал Балкан РВД - Ecocleaner, магазини CBA, Агрита, Медицински център Афродита, детски център Кариби, бои Лорка, д-р Емилова и други.

 
В прикаченият файл предоставяме подробна информация за реда на участниците и съпътстващите мероприятия. Бихме се радвали да приемете нашата покана и да имате възможността лично да усетите атмосферата на юбилейното издание на „Най-сладкият ден“, да видите причината за неподправената радост и вълнение, бликащи от хилядите сладки усмивки на най-хубавото което имаме – нашите деца.
Очакваме Ви!


Пламена Николова - 0899 147 312 
Пепа Петрова - 0893 454 370
/организатори/

Коментари

Все още няма публикувани коментари. Можете да коментирате пръв.