За мама


Пролетно и евтино да освежим дома

Пролетно и евтино да освежим дома

Пролетта винаги носи желание за промяна - в прическата, дрехите, вкъщи. Не винаги обаче имаме време да започнем ремонт по средата на годината, а често пъти го отлагаме и зараади липса на финанси. Сайтът az-jenata.bg публикува някои лесни и евтини начини да обновим пролетно дома си. Най-лесно се променя домът, когато стените са в бяло - тогава всякакъв цвят перде , завивки, покривки и аксесоари му отиват. Също в този случай най-лесно ще преобразите стаята като боядисате само една от стените в различен цвят: жълто, оранжево, розово, прасковено или цикламено зелено.

След това можете да смените зимните пердета с пролетни. Някои умни домакини крият в гардероба пердета "четири сезона" - за всеки сезон по един комплект. Щом пукне първа пролет, те вадят свевжите и ярки тонове - оранжево, вълто, зелено, розово. Саксия с цъфнало цвете, малък дървен сувенир, кошничка за плодове с ярка панделка, ароматна свещ в същия цвят = всичко това ще допълни свежото априлско настроение.

Ако сме решили да освежим и разнообразим кухнята, най-лесно и евтино е да започнем със съдовете. Лесно може да преобразим и обновим бурканите за макарони, сол, захар с акрилните бои за стъкло. Те са на водна основа и могат да се използват върху стъкло, хартия, дърво и метал. Продават се в различни по големина бурканчета, биват гланц и мат в различни разцветки. Върху добре изчистените и подсушени съдове можете да рисувате каквото пожелаете с подходяща четка.

Коментари

Все още няма публикувани коментари. Можете да коментирате пръв.