За мама


Дамски хороскоп

Дамски хороскоп

Овен

Жената овен е чувствителна и нежна, но със силен и понякога труден характер. Не е лесно да я разберете. Обичат да им се възхищават, особено когато заслужават. Ласкателството винаги може да ви доведе близо до тях. Те обичат да им казват колко е хубаво тялото им и им е трудно да минат покрай огледало, без да се възхитят. Не се гримират много, но мислят, че са хубави. Жените овни имат проблеми в брака си предимно около техния независим дух и навика им да харчат.Импулсивна е и много темпераментна. Дори романтична по своему.Това са хора, които обичат да се придържат към щурмовия подход както в социалния, така и в личния си живот. Те трудно позволяват да бъдат повлияни от околните относно целите, които са си поставили и особено силно държат да запазят предприемаческите и лидерските си позиции. Амбицията е основен техен актив.

Жената Овен е импулсивна и понякога екзалтирана личност. Често пъти се старае да се наложи над другите. По-скоро е склонна да предприеме нови неща, отколкото да осъществи вече предприетите. Трябва да се старае да изкарва започнатото докрай, да избягва да се разпръсква, преди да е завършила предишното. Винаги се стреми да наложи идеите си. Властта я опиянява, заради нея се решава на пробиване на всякакви стени с рогата си. Като началници водят добре отбора си, имат хъс за победители, но подчинените им не винаги споделят мнението им, че цената за тази победа си е струвала жертвите. Друг голям проблем и е нейния егоцентризъм и прекалена гордост, което обяснява тираничното и поведение към близките.

Външен вид - Обикновено са с пухкави устни, с подчертана долната челюст и добре очертани вежди.

Телец

Жената Телец, противоположно на жената Овен, дава предимство на всичко материално и практично. Търпеливи, издръжливи и самоуверени, жените от тази зодия търпеливо чакат да оберат плодовете на своята работа. Може да изглежда нежна и безпомощна, но не е. Винаги е упорита и последователна. Не се поддава лесно на нововъведения. Фанатични защитници на това, в което вярват. Човек може да им се довери. Жената Телец се облича добре, с вкус, но не екстравагантно. Те имат прекрасна визия, знаят какво искат от живота си и ако вие не смятате да потвърдите тези им намерения, нямате много шансове наоколо. Тя знае как да купува в рамките на бюджета си и да получи най-много за това, което харчи. Привързват се към вещите си, особено ако им предадат сантиментален смисъл.

Цени лукса! Просто обича хубавите неща, меките завивки, чистите чаршафи, закуската в леглото, декларираното внимание. Това е истината, дори и да твърди обратното. Трудно е да пренебрегнете мнението им и да не забелязвате желанията им. Телците не бързат и много мислят. Те никога няма да започнат нещо, което не са обмислили добре и почти никога няма да спрат започнатото без да са го довършили.

Майчинските и инстинкти са изключително силни и децата ви много им обичат често строгата си, но много любвеобилна и грижовна майка.

Външен вид - Обикновено имат гладко и привлекателно чело, големи светещи, леко окръглени очи, пърхащи мигли, добре очертани и чувствени устни и ноздри. На ръст са средни или малко по-ниски, много женствени. Жените Телци са доста склонни към напълняване и е добре да имат това предвид.

Близнаци

Вродената любознателност и жажда за пъстроцветен живот на жената Близнаци често е причина да разпростират вниманието си в няколко различни посоки или активности наведнъж. Това води до загубата на ценно време, което се пропилява чрез честото ви впускане в погрешни посоки. Друга основна причина за губене на време за повечето Близнаци е неговото прахосване в напразно бъбрене, забъркването в клюки и какви ли не интриги, породени от проблемите на околните. Тя лесно се сприятелява, но не винаги иска дълга връзка или здраво приятелство. Би посветила голяма част от времето и вниманието си, за да направи своите приятели щастливи и непрекъснато търси нови начини да изразходва натрупаната си енергия. Намира, че е твърде трудно да се преследва цел, защото интересите й вече са насочени към следващата, нищо не я интригува повторно. Тя непрекъснато променя, преподрежда, украсява наново и търси ново място за живеене, опитва нови храни, нови диети, нОви удоволствия и никога не е доволна от начина, по който стоят нещата в момента. Няма толкова чувство за хумор, колкото е забавна.Никога не се гордее, че е постигнала нещо, гордее се, че го е постигнала бързо.

Много са интелектуални, любознателни, организират живота си само според собствените си разбирания. Ловки са, бързо мислят, но са непостоянни и разпилени.
Ако положат съвсем малко усилия могат да постигнат небивали успехи във всичко.


Жената Близнаци излъчва лекота и въздушност. Косите са тънки и разрошени в „художествен” безпорядък, със светли или червеникави оттенъци, вдигнати над челото. Очите са с неопределен цвят, както и всичко останало. Пръстите на ръцете са особено характерни – тънки и дълги. Обикновено са не спират погледа ни на едно място.

Рак

Досетливи и схватливи.За тях е характерна липса на дълбоки размишления. Трезво разбират нещата, но лесно се поддават на влияние, за добро или зло. Имат добро чувство за такт, сдържани са и пълни със съчувствие. Обръщат внимание на това какво ще кажат хората. По природа са пасивни, често с променливо настроение, лесни изпадат в черногледство. трябва да осъзнаят, че имат правото на лично време, което изцяло е свързано със задоволяването на вътрешните им потребности, а не тези на околните. За да запазят чувствителната си нервна система се нуждаят от редовно спортуване и упражнения.

Изпитва абсолютен ужас от критиката, особено от насмешливата. Нищо не я наранява повече или не й се струва по-жестоко и по-несправедливо. Нейната силна памет се вкопчва в обидните спомени и тя търси случай да си отмъсти. За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност. Трудно се влюбва, въпреки че е твърде привлекателна за мъжете поради своята скромност, благоразумие, съчувствено разбиране на личните им проблеми. Тя е верен приятел и вярна към мъжа, който е избрала, но понякога нейната лоялност е малко досадна.

Относно кариерата - за жената Рак да изпитва удоволствие от работата си е по-важно от самата амбиция. След като веднъж е успяла да я намери, тя  умело се впуска в прилагане на опита си от миналото в настоящето. Често обаче особеното желание, с което се устремява към печелене на пари, подплатено с характерния рачешки инстинкт да натрупва запаси може да го тласне в една крайна пристрастеност към парите.

На външен вид жената Рак е мечтата на поета – кръглолика красавица с чувствени очи. Обикновено са 2-те противоположности – или крехка и беззащитна или едра и внушителна.


Лъв

Жените Лъв са смели, жизнеспособни, верни и честни. Обичат да властват. Напълно убедени в своите възгледи, те не търпят възражения. В момент на гняв са способни да извършат неща, за които после съжаляват. Имат стремеж към външно богатство, блясък, разкош, слава. Техните идеали са обикновено практични, те искат да ги изживеят, а не само да говорят за тях. Способни са на жертви за справедливата кауза. За тях е важно да съумее да води спокоен начин на живот, защото в противен случай присъщата им жизненост би се стопила, превръщайки се в тотално изтощение.

За да се поддържа в добра форма, има нужда от промени. Основата й е ленива и промените за нея се оказват трудни. Поради тази причини може да поддържа с години ленива връзка. Тя вярва, че е твърде идеалистична, и затова е обречена на разочарование. Истината е, че обикновено обича не този, когото трябва, че отблъсква истинския човек.

В ежедневието всичко рутиниращо я отегчава. Търси романтични места за пътешествие. Във всичките си начинания не търпи критика. От омекотяване се нуждае и онази жилка лъвска упоритост, която в зрели години се превръща лесно в инат.

На външен вид жената Лъв също има специфично „котешко” очертание на лицето с големи издърпани очи. Най-често са смугли, лицата им са едри, косите са пищни, разпилени, прическата – с перчем. Имат ярки, добре оформени и изключително сексапилни устни, стройна осанка, напета походка, едра костна система.


Дева

Повечето жени деви са по-разумни от всички останали жени в зодиака. Чувствата и са същите като на другите жени, но тя ги държи под много здрав контрол. Нейните тайни желания си остават скрити. Тя има склонност да бъде много сериозна и с чувство за достойнство. Скромността й е естествено състояние и никога няма да я чуете да се хвали с постиженията си. Тя може да бъде искрена, търпелива, любезна, но и много крайна, една студена котка, чиято глава винаги командва сърцето й. Когато започне да върши нещо, нищо не може да я отклони.

Обича малките празненства, изтънчено организирани. Лакомниците, безгрижните пушачи, небрежните в облеклото си не биват канени повече от веднъж. Ако се омъжи, това е обикновено става късно. Тя е отлична домакиня и отлична майка. Обикновено е доста обективна и неемоционална, нейните преценки могат да бъдат неясни само в една област – когато засягат любимия й. Тя не може да види неговите грешки и слабости.

Притежават чувство за ред - пестелива, търпелива, домакиня по натура. Раздвоява се и се загубва в малките неща. Интересува се от най-малките подробности в живота и в семейството. Има голям ораторски талант и склонност към полемика. Приятелството и не се спечелва лесно, понеже е много предпазлива. Слабостта на жените Дева е, че са много критични към другите, дори имат склонност да раздават присъди.

Външен вид - Косите им са по-скоро прави, очите са големи, наблюдателни. Веждите са леко дъгообразни, почти прави, очните ябълки са ясно очертани, кожата им е бледа и гладка, много чувствителна. Жените, както и мъжете обикновено имат нос, който се отличава, в сравнение с останалите пропорци на тялото.


Везни

Жената Везни обожава красотата във всичките й прояви – в музиката, в изобразителното изкуство, в архитектурата и в хората. Мястото, където живее, винаги има атмосфера на елегантност. Няма нищо чудно, че е считана за олицетворение на чара. За нея е важно да бъде обожавана, има нужда от мъж около себе си, за да поддържа собственото си самочувствие, и цялото й внимание е насочено към самата нея.

Когато нещата не вървят по начина, по който ги иска, тя се свива и става заядлива, дребнава. Не се опитвайте да й давате заповеди! Любезната дума и мекото насочване са единственият начин да се преборите с нейното отрицание. Обича да чете приятни книги, да гледа филми с щастлив край, да живее в стаи, пълни с цветя, да слуша лека и приятна музика. Като недостатък, може да се посочи това, че много трудно и бавно вземат решения, което често ги прави податливи на чужди влияния.

Влага голяма доза идеализъм и романтичност в емоционалните им взаимоотношения. Надарена с особен личен магнетизъм, още с първите си погледи и думи, отправени към човека, от когото е привлечена, тя вероятно ще му въздейства хипнотично. Жената Везни изгражда идеал от мъжа, когото обича. В негово лице тя намира стимула, за да даде най-доброто от себе си, за да бъде перфектна. 

Външен вид - Устните им са пухкавки и добре очертани, усмивката – чаровна. Очите - усмихнати. Формата на лицето е ягодообразна - разширяващо се при устните и стесняващо се към челото, заострена брадичка,

Скорпион

Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Има енергия за няколко жени. Обича да работи много. Във всеки вид дейност е склонна да влага повече от необходимото. Твърде критична и точна, вижда мотивите на другите и същевременно остава непроницаема за техните опити да я доближат. Проблем за околните е, че тази представителка на зодиака най-трудно от всички прощава и забравя.

Една от най-известните й черти е нейната потайност. Истинският й характер не се разкрива лесно и може завинаги да си остане нейна тайна. Упорита е в преследването на целите си. Има търпението и възможностите да ги постигне, всичките й ходове са внимателно планирани. Ако я предадете, става най-опасният ви враг. Няма скрупули, когато иска възмездие за някой, който не е оправдал доверието й.

Ревността е най-голямата й грешка. Не е типът жена, която стои тихо в ъгъла и се прави на лампион. Развихря се като буря. Но пък тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и безкрайно вярна на този, когото обича. Една от най-известните й черти е нейната потайност.

Жените Скорпион трябва да се  организират и планират необходимите периоди за релаксация така, както правят с ежедневните си професионални ангажименти. Ако спазват подобен подход, редовно ще са в състояние да си осигуряват допълнителен приход на енергия по време на дългото им ежедневно препускане.

Външен вид - очите им са големи, обикновено тъмни, устните – с ясно изразен контур и обикновено горната и долната еднакво дълги.

Стрелец

Чар и откровеност, или може би в обратна последователност. Те са толкова непосредствени, като деца, че човек дори и да иска, не може да им се разсърди. Жената Стрелец притежава деликатно излъчване. Тя умело събужда покровителствените инстинкти на мъжете, като създава една измамна представа за себе си, а в действителност не се нуждае от протекция. Обича свободата си. Ако всичко й стане скучно, може едва ли не да си пререже гърлото, за да има нещо интересно. Носи сърцето си на длан. Пряма, честна и добродушна. Непрекъснато се нуждае от стимули.

Нейната нетърпелива, импулсивна природа е във война с интересите й. Тя би се ориентирала по-добре в живота, ако разбираше по-ясно истинската си сила и слабост. Но тя е от този тип, който винаги ще направи нещо два пъти преди да се е огледал и никога не приема съвети или предупреждения от другите. С тънка кожа и лесно ранима.

Обича хора, които разговарят с удоволствие. Има изтънчено чувство за хумор и не харесва тези, които при събиране скучаят. Спонтанно ориентирана към бъдещето, жената Стрелец обаче трудно се справя с детайлите, които я уморяват. Игнорирайки дреболиите и малките подробности на земния живот, тя неведнъж попада в затруднение и проявява незрялост в ситуации от чисто ежедневен характер, въпреки мъдростта и философията, които притежава.

Външен вид - и жените и мъжете Стрелци имат високо чело. Дори останалите черти на лицето им да са пропорционални, челото винаги нарушава тези пропорции. Широко усмихнати и оптимистични.

Козирог

Жената Козирог е една труднопревземаема крепост. Тя притежава сила както на духа, така и на волята, която и помага без колебание да властва. Тя е винаги на разположение, за да бъде ухажвана, да й се възхищават и да я преследват. Знае какво искате вие, но никога няма да бъдете достатъчно сигурни в това какво мисли тя. Непрекъснато е заета с целта да си осигури щастието. Възприема живота много сериозно и има вътрешната убеденост, че е способна да постигне високите си цели. Лошото е това, че никога не е сигурна, когато ги е постигнала.

Тя уважава хората, които успяват, и е склонна да приема съвети от тях. Подчинява се на по-вишестоящите. Има тенденция към снобизъм. Тиха, неблестяща и компетентна, не винаги получава това, което й се полага. Други с по-малко таланти я избутват встрани.

Ценна нейна добродетел е пословичното и търпение, което е в състояние да прояви към любимия мъж.  Но тя е една от най-ревнивите представителки на зодиака и тази и черта я прави рязко и непредвидимо избухлива. Открие ли и най-незначителното свидетелство за липса на лоялност, игра зад гърба, измяна или клюка, която би нарушила репутацията и на любима и единствена жена, тя е в състояние да стане неочаквано жестока и насилнически настроена.

Външен вид - и двата пола се отличават с по-широка долна челюст и малко тъжно изражение.

Водолей

Жената Водолей има най-високите изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Не обича да бъде насилвана, живее с ума си. Приятелството я стимулира и обича компаниите. Общителна и винаги готова да приеме покана в последната минута от хора, които я харесват. Понякога е прекалено разнопосочна. Не признава никакви ограничения и в спремежа си да осъществи всички свои увлечения става повърхностна.

Честна и открита, тя е много лош лъжец. Може да бъде напрегната, нервна. Тя иска мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена, и нямат значение нито расата, нито положението му. Най-характерни грешки в характера и са: лековерието, колебанието, неизпълнението на обещанията, несигурността и отлагането. Понякога са могат да бъдат нетактични.

Склонни са към усамотение, въпреки че са добри компаньони. Често се случва в радостта си да бъдат огорчени от нещо, от което по-късно се освобождават. Не ги интересува общественото отношение към тях, но обикновено се стремят към власт и престиж.

Външен вид - отличават се с хубав глас и скулесто лице.

Риби

Тя е крайно женствена, чувствителна, интуитивна и отзивчива. Нейните вътрешни сили я правят симпатизираща на тревогите на другите. Никога на се опитвайте да я измамите. Тя има магическа сила да вниква в нещата, поради нейната изключителна чувствителност тя е твърде близо до окултизма. Може да стане добра гледачка, спиритист или медиум. Отприщена в негативна посока, тази сила ги тласка да си създават значителни главоболия от незначителни проблеми. Ако обаче са успели да канализират въображението си в позитивна посока, която да им гарантира специфичен начин на изява, те достигат до резултати, които дори могат да изненадат самите тях.

Един от основните им проблеми е свързан със склонността им към създаване на илюзорни представи за света. Понякога привързаността им към мотото „Каквото трябва да се случи - то ще се случи" може да се превърне в опасен капан за тях и да ги направи прекалено инертни и бездействащи. Въпреки това, в болшинството от случаите на жената Риби може безрезервно да се разчита както за материална, така и за емоционална подкрепа и разбиране. Рибите много трудно загърбват отговорността въпреки променливите си настроения.

Разсеяността и липсата на стриктна организация - често срещано състояние тези представителки, налага те да положат повече съзнателни усилия с цел да дисциплинират позициите си в изграждането на кариера. Особено когато става въпрос за пари.

Външен вид - запазена марка на дамите Риби са чувствените устни.

Коментари

1
Наталия
2013-05-08

Много хубав сайт, в който можем да намерим всичко за хората.