За мама


Бански костюм според фигурата

Бански костюм според фигурата

Пясъчен часовник

Ако имате тънка талия и равни по размер ханш и гръдна обиколка наистина сте за завиждане. С такова тяло можете лесно да си намерите не само дрехи, но и бански костюм. По-подходящ е модел в две части, за да може да изпъкне талията. Ако бюстът ви е много или сравнително малък изберете горнище с триъгълни чашки. Тъй като формата отговаря на тази на бикините, този модел не акцентира върху гърдите, а върху цялото тяло и добре подчертава талията. Ако бюстът ви е голям, за да изглеждате добре не разчитайте на тънки вързанки, а на такива с по-голяма стабилност и ширина, дори е за предпочитане да е една и да минава през врата, а не през раменете. Ако искате да наблегнете на гърдите изберете горнище с шарени десени и чиста долница. Ако искате да издължите оптически краката си, изберете дълбоко изрязано долнище, до над хълбока и го изберете  с тънка странична част. Внимавайте с десените, особено с тези на раета.

Крушовидна форма

Ако гръдната ви обиколка е по-малка от тази на ханша, значи имате крушовидна форма на тялото. Обикновено жените с такова тяло се стремят да отвлекат вниманието от по-пълните бедра. За тази цел изберете пъстра, привличаща погледа горна част и семпла, едноцветна и оскъдна долна. Ако държите да са едноцветни и двете части, нека горната част да е с по-дебели презрамки и по-широки чашки, а долнището по-изрязано и с ниска талия. В никакъв случай не слагайте долна част, тип боксерки. Колкото повече плат има по долницата, толкова по-широки изглеждат ханша и бедрата.Ако се спрете на цял бански, търсете такъв, който има драперия или някакви орнаменти между и около гърдите.

Обърнат триъгълник

Ако  ширината на раменете ви е по-голяма ширината на ханша, то значи имате този тип фигура. Характерното при нея е, че талията е много слабо изразена. Банският костюм, който ще изберете трябва оптически да създаде илюзия за женственост, т.е. да намали ширината на раменете и да увеличи тази на ханша. За тази цел се спрете на едноцветна горница, с тънки вързалки, без орнаменти и с по-малко плат. Затова пък, наблегнете на долницата - привличаща вниманието, с апликации, халки и др. Добър вариант е хоризонталното рае, то разширява визуално. За вас са също и долниците, тип боксерки.

Коментари

Все още няма публикувани коментари. Можете да коментирате пръв.